Over

Wij helpen u graag!

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Dieren

Zit er een verstopping in uw afvoer of riolering? Dat is erg vervelend. Wij kunnen u helpen! Vanaf het jaar 1992 hebben wij al duizenden mensen met een verstopping geholpen!

Het verhelpen van verstoppingen, dat is waar wij in gespecialiseerd zijn. Met de nieuwste rioolmachines kunnen wij de meeste verstoppingen binnen no-time verhelpen. Een gemiddelde verstopping hebben wij binnen 30 á 45 minuten verholpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van rioolvervangingen of reparaties. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van rioolinspecties en -reinigingen.

Wij pakken elke klus op dezelfde manier aan. Telefonisch wordt er een afspraak gemaakt met onze telefoniste. Met de telefoniste spreekt u een tijdblok af waarin de monteur bij u langskomt.

Wanneer wij ter plaatse komen starten wij met het onderzoeken van het probleem. De uitkomsten van dit onderzoek worden verwerkt in een vrijblijvende prijsopgave. Hierin vindt u wat de monteur gaat doen, welke machines of gereedschap hij gaat gebruiken en hoeveel het u ongeveer gaat kosten.

Op het moment dat u akkoord geeft, start de monteur direct met zijn werkzaamheden. Door het vooronderzoek kan hij gericht te werk gaan. Een gemiddelde verstopping is verholpen binnen 30 á 45 minuten! Uiteraard ruimen wij na afloop van de ontstopping alles weer netjes op.

Ontstoppingsbedrijf Dieren is werkzaam in de stad Dieren en wijde omstreken. Wij brengen daarbij nooit voorrijkosten in rekening. Daarnaast kunnen wij in geval van spoed snel bij u ter plaatse zijn.

Zit er een verstopping in uw riool of afvoer? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Dieren door te bellen naar 0313 201 607. Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppingsdienst Dieren
Ontstoppingsbedrijf Dieren

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Dieren
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Dieren rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0313 201 607

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Dieren

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Dieren

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Dieren!

Afvoer Ontstoppen Dieren

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Dieren

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Dieren

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Dieren

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Dieren

Ontstoppingsbedrijf Dieren is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Dieren via 0313 201 607.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Dieren te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Dieren, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0313 201 607.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0313 201 607. Ontstoppingsbedrijf Dieren helpt u graag!
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke klus is anders. Wanneer de monteur op locatie is kan hij een goede inschatting maken over hoe lang hij verwacht bezig te zijn. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Gemiddeld hebben wij zo’n 30 tot 45 minuten om een verstopping te verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Dieren komt graag bij u langs. Neem gerust contact op!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Alvorens wij starten met onze werkzaamheden maken wij een vrijblijvende prijsopgave. Wij gaan pas aan de slag met de werkzaamheden, wanneer u akkoord geeft op deze prijsopgave.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.
Ontvang ik een factuur?
Jazeker, deze ontvangt u via de mail. Dit kan soms 24 uur duren. Heeft u geen factuur ontvangen? Neem dan gerust contact op via 0313 201 607. Ontstoppingsbedrijf Dieren helpt u graag verder!
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0313 201 607.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Dieren uit?
Ontstoppingsbedrijf Dieren ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsbedrijf Dieren is werkzaam in de stad Dieren en wijde omstreken. Wij brengen daarbij nooit voorrijkosten in rekening. Dit is een groot voordeel voor uw portemonnee.

Ontstoppingsdienst Dieren komt graag bij u langs. Neem gerust contact op! Ontstoppingsbedrijf Dieren is bereikbaar via 0313 201 607.